Deze worden met zorg en aandacht voor de voet uitgevoerd.  Het voltallige team is gediplomeerd medische pedicure. 

ESTHETISCHE VOETVERZORGING 30 minuten 

De nagels worden geknipt, gevijld en gereinigd.  We brengen nadien een hydraterende voetcreme aan.

MEDISCHE PEDICURE vanaf 30 minuten

De nagels worden geknipt, gevijld en gereinigd.  Het eelt wordt verwijderd, eksterogen, eeltpitjes, ingegroeide nagels, en andere aandoeningen worden behandeld.  We brengen nadien een hydraterende voetcreme aan.

SPA PEDICURE vanaf 90 minuten 

Na een ontsmettend en relaxerende voetbadje wordt er een voetpeeling uitgevoerd.  Deze wordt opgevolgd door een esthetische pedicure.  (De nagels worden geknipt, gevijld en gereinigd.)  We masseren de voeten 15 minuten en brengen het voetmasker aan.  Na het verwijderen van het voetmasker brengen we een hydraterende voetcreme aan.  Pure verwennerij voor de voetjes!

SPA PEDICURE MEDISCH 120 minuten 

Na een ontsmettend en relaxerende voetbadje wordt er een voetpeeling uitgevoerd.  Deze wordt opgevolgd door een medische pedicure.  (De nagels worden geknipt, gevijld en gereinigd, het eelt wordt verwijderd, eksterogen, eeltpitjes, ingegroeide nagels en andere aandoeningen worden behandeld.)  We masseren de voeten 15 minuten en brengen het voetmasker aan.  Na het verwijderen van het voetmasker brengen we een hydraterende voetcreme aan. Pure verwennerij voor de voetjes!

NAGELBEUGEL  per nagel 

De nagelbeugel van Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van ingegroeide nagels om de nagels weer in een natuurlijke gezonde vorm te brengen.

LAKKEN NAGELS (enkel tijdens pedicure)

VOETBAD MET DODE ZEE ZOUT (enkel tijdens pedicure) 10 minuten 

Deze natuurlijke zoutkristallen zijn rijk aan gezonde mineralen van de Dode Zee:  magnesium, calcium, natrium, kalium en meer.  Deze krachtige zouten verlichten het lichaam met een echte relaxatie, ontspannen de spieren en verzachten de huid. 


 


Inschrijven nieuwsbrief
Copyright Beautycenter Aura © 2012. All Rights Reserved.

BTW BE0 746 320 968

Home | Contact